top of page

Varför just Hjärnfonden? 

Hjärnfonden är en organisation i Sverige som arbetar för att främja forskning kring hjärnan och hjärnsjukdomar som då bl a NPF diagnoser och Alzheimers, dessa två ligger mig väldigt varmt om hjärtat både privat och i min yrkesroll

 

NPF står för neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, en samling av diagnoser som inkluderar ADHD, autism och Tourettes syndrom mm 

Hjärnfonden stödjer forskning som syftar till att öka förståelsen för dessa neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och förbättra livssituationen för personer som lever med dem. Detta kan inkludera forskning om orsaker, behandlingar, och hur man kan förbättra livskvaliteten för personer med NPF. Organisationen arbetar också för att sprida kunskap och öka medvetenheten om NPF bland allmänheten, samt att påverka politiska beslut för att förbättra situationen för personer med dessa diagnoser.

Hjärnfonden är engagerad i att stödja forskning kring Alzheimers sjukdom och andra former av demens. Deras arbete inkluderar finansiering av vetenskaplig forskning för att öka förståelsen för sjukdomens orsaker, utvecklingen av nya behandlingsmetoder och förbättringar av vård och stöd för personer som lever med Alzheimers och deras anhöriga.

Ta sig till Ekebyhovsbacken 

Från city/ Brommaplan:

Kör från Brommaplan till Ekerö, efter Tappströmsbron tag första vägen in till vänster. Följ vägen i ca 4 minuter – backen ligger på höger sida. 

 

Från Södra sidan stockholm ( Södertälje, Kungens Kurva):

Tag färjan från Slagsta till Ekerö (Jungfrusund), följ vägen åt höger mot Ekerö Centrum, efter ca 2 minuter ligger backen på vänster sida.

 

Med SL:

Busshållplatsen heter Ekebyhovsbacken och ligger precis bredvid anläggningen.

Se https://sl.se/reseplanering

Varmt välkommen på en dag i backen
till förmån för Hjärnfonden.
Alla är välkomna 

Hur firar man att man fyller 50 år på bästa sätt?

Eftersom jag älskar utmaningar tänkte jag börja mitt 50-årsfirande med ett litet Back-kalas där mitt mål är att försöka ta mig upp för backen så många gånger det bara är möjligt.

Jag skulle bli så superglad om du ville komma förbi och göra mig sällskap genom att kanske gå några vändor i backen (om du vill), fika, mingla och skänka en slant till Hjärnfonden.

Fina priser kommer lottas ut under dagen för dom som kommer och går i backen och skänker en slant, läs mer om detta i eventet.

Bakgrund

Jag fyller 50 år den 30 april och ska jag vara riktigt ärlig så har jag väldigt svårt att förlika mig med det! Ja, jag har en 50-års kris!

Jag funderade länge på hur jag skulle kunna göra denna milstolpe till något positivt?

Jag kom fram till att jag gör min födelsedag till ett äventyr.

Det får bli ett litet Back-kalas där alla som vill är välkomna och samtidigt samlar jag in pengar till Hjärnfonden, som ligger mig otroligt varmt om hjärtat både i min yrkesroll och privat.

Mitt mål

Att få träffa massa härliga människor och samtidigt samla in så mycket pengar det bara går till Hjärnfonden är det stora syftet.

Sen älskar jag utmaningar och att försöka få till så många gånger som möjligt upp för Ekebyhovsbacken dessa timmar ska bli en rolig utmaning.

Jag hoppas du vill komma och göra mig sällskap några vändor eller bara komma förbi och ta en fika. Det jag önskar mig allra mest är att du skänker en slant till min insamling.

https://insamling.hjarnfonden.se/fundraisers/ett-back-kalas-till-forman-for-hjarnfonden

bottom of page