top of page
  • linda1375

Att fylla 50 var ju ändå inte så farligt!


Att fylla 50 var inget som jag såg fram emot men med facit i hand blev det ett firande på så många sätt som jag kommer bära med mig resten av livet.


Jag har länge velat göra en insamling till Hjärnfonden och då kom idén fram med att jag skulle slå ihop det med min födelsedag och dessutom saknade jag att äventyr och få pressa kroppen lite och då blev det En dag i backen, ett kalas till förmån för hjärnfonden och vilken dag det blev! 


Som vanligt när jag kommer på knasiga ideer så ställer mina fina kompisar Fredrik och Daniel alltid upp. Vi startade kampen om höjdmeter kl 07.00 , backen har ungefär 85 höjdmeter och då det var lite lerigt och halt så tog ett varv i snitt 17 minuter. Jag hade som mål 25 varv vilket skulle bli runt 7 timmar aktiv tid.

Klockan 8.00 kom Stefan min underbara man och min vapendragare och kära vän Jenny,
Stefan tog inte en meter upp för backen men han gjorde detta helt fantastiskt genom att sköta depåstoppen med fika och korvgrillning och gjorde depån till en fantastisk mysig plats med eld och stolar. Förutom det så skötte han den sociala delen vilket han älskar så han trivdes som fisken i vattnet. 

Dagen fortsatte med massa härliga människor som kom, fikade och gick i backen. Det värmer i hjärtat alla som tog sig tid att komma.

Så fantastiskt många härliga samtal blev det  och fikastunder, det blev verkligen en dag över förväntan och jag är så tacksam och det värmer så i hjärtat att så många tog sig tid att komma en lördag, dessutom var det inte det finaste vädret. 


Jag hade som mål att samla in 5000 kr till hjärnfonden tack vare alla underbara människor som kom och på sociala medier stannade insamlingen på den fantastiska summan 10 850 kr 


Att göra en utmaning och ha hela familjen så nära var något fantastiskt, mina barn hängde även med i backen och det bästa av allt att få höra efteråt av båda tjejerna att de har haft en riktigt rolig dag! Det är verkligen det allra allra bästa jag tar med mig av den här dagen. 

Från botten av mitt hjärta vill jag tacka ALLA som gjorde denna dag till den fantastiska dag det blev! Ett extra stor tack till min fantastiska familj att ni alltid stöttar mig i allt knas jag gör, ni är verkligen bästa och jag älskar er.Firandet tog inte slut här i backen utan i över en vecka avlöste överraskningarna varandra. Då jag trodde att jag skulle ta kontroll över firandet så hade jag bokat in ett par dagar på Trosa stadshotell men det visade sig att jag inte hade någon kontroll alls och hela familjen lurade mig totalt och överraskade mig hela tiden med hälsnings filmer, presenter och massa mys och på eftermiddagen på valborg knackar det på dörren och där stod min kära bror med familj så det blev fördrink, filmvisning och mer firande.
Det blev ett par helt underbara dagar i Trosa och på fantastiska Trosa stadshotell. 


Till helgen trodde jag att allt firande var över men då överraskades jag av mina härliga vänner tillsammans med min familj på en bubbelkväll! 


Under den här kvällen får jag två upplevelsepresenter så i augusti ska jag ge mig tillbaka till fjället och ska få ta mig upp för Keb, en del i Kungsleden äventyret som vi valde bort. Det ska bli så kul att få åka på äventyr igen med Jenny. Sen fick jag även ett äventyr runt Kungsholmen som har en helt annan karaktär där dryck och mat har ett helt annat fokus. 


Jag undrar vilket av dessa äventyr som blir tuffast? Men känner jag Anna rätt så tror jag att Kungsholmen äventyret kommer bli det tuffaste då jag har varit otroligt dålig på att träna inför denna typ av äventyr de senaste 10 åren och dessutom är över är jag nu över 50år .


Från hela mitt hjärta stort tack till alla som tog sig tid att fira min stora dag ❤️


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page