top of page
  • Skribentens bildLinda Lindgren

Ultraveckan på La Pared

Uppdaterat: 19 nov. 2023


Action Linda - Ultraveckan på La Pared
Bild från ultraveckan på La Pared, Fuerterventura april 2017

När jag började springa läste jag ett reportage i tidningen Runner´s Wold om hur Rune Larsson fick “vanligt” människor att springa fem mil på sina löparresor. Jag minns hur jag önskade att jag skulle våga åka på en sådan resa men det kändes helt omöjligt.


Det tog mig 10 år innan jag vågade anmäla mig till en löparresa. I april 2017 bokande jag och min kära vän Jenny en ultraveckan till La Pared med Maratonmia och Rune Larsson, den resan har betytt otroligt mycket för mig, Rune och Mias entusiasm till ultralöpning gav mersmak.


Att vara borta en hel vecka med härliga människor som har samma intresse var helt underbart och där fick jag vänner för livet. Den här resan förändrade mig på många sätt men framförallt gav det mig mod att utföra mitt Göta kanals äventyr sommaren 2018.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page