top of page
  • Skribentens bildLinda Lindgren

Mitt första löparäventyr

Uppdaterat: 15 feb.


Action Linda - Första löparäventyr

Den 9 maj 2018 Lämnade jag Hässelby i Stockholm för att ta mig till Göteborg via Göta Kanal.


Tanken var från början att jag bara skulle springa 190 km utmed Göta kanal tillsammans med min vän och vapendragare Jenny. Jag kom på att gör man sträckan med båt så är det vanligaste att man gör den Stockholm-Göteborg så då tyckte jag att det är lika bra att jag också gör så. Då jag bara hade en dryg vecka på mig så fick det bli cykel mellan Stockholm till Mem i Söderköping där Göta Kanal börjar. Tyvärr hade inte Jenny möjlighet att hänga med på den sträckan med jag har turen att få med en annan underbar vän, ”Mora” Anders som jag började lärde känna på en löparresa några år tidigare. I Mem möter Jenny upp och är med till Sjötorp.


Vi bodde på vandrarhem och Hotell och vi hade min familj och min fantastiska man i servicebilen. Helt enkelt ett lyxigt äventyr.


När vi kom till Sjötorp fick jag göra resten av resan på egen hand så då blev det cykel till Trollhättan och sen löpning Trollhättan – Göteborg.


Av en tillfällighet visade det sig att Göteborgsvarvet gick av stapeln samma helg som jag skulle anlända till Göteborg och vad passar inte bättre än att avsluta detta äventyr med att springa Göteborgvarvet. Jag har aldrig sprungit ett lopp så avslappnat och bara njutit av allt runt omkring. Jag behövde inte tänka på någon sluttid för jag hade ju ändå 580 km i benen den senaste veckan så det var bara att njuta av att jag faktiskt kunde ta mig löpandes hela vägen över mållinjen. Det var en helt fantastiskt känsla.


Här är en liten film över min resa från Stockholm till Göteborg


INTERVJU GÖTEBORGSVARVET 18 MAJ 2018


Här är en intervju får Göteborgsvarvet 18 maj 2018. Jag blev bara upphämtad av en helt okänd människa när jag passerar mållinjen. Jag hinner varken tänka eller andas och jag gråter av lycka och är helt i chock.
21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page