top of page
  • Skribentens bildLinda Lindgren

Dag 9, Gotland runt i löparskor, Slite – Fårösund

Uppdaterat: 19 nov. 2023


Action Linda - Gotland Runt

”Heja, heja, du är bra, jag läste om dig i tidningen idag” ropade han och cyklade han vidare


Action Linda - Gotland Runt

Samma rutin som varje morgon, jag gillar det verkligen.


Jag ger mig iväg och tar mig till affären, handlar frukost när dom öppnar och äter den på Slite torg. Gårdagens känsla sitter kvar och det känns lite motigt.


Action Linda - Gotland Runt

Jag vet att idag ska jag få komma hem till mina vänners stuga, få en dusch och lite social samvaro. Det är en present jag fick när jag fyllde år. Efter frukost ger jag mig iväg. Jag får alla typer av underlag den första biten och jag får även springa i skogen. Det är fantastiskt.Action Linda - Gotland RuntAction Linda - Gotland Runt

När jag kommer ut på den stora vägen slås jag av hur lätt det går, det känns som jag springer i nerförsbacke. Allt går så lätt så jag bara matar på km efter km och känslan av att det här är bland det bästa jag vet kommer tillbaka och hela tillvaron känns fantastisk.


Jag stannar och får i mig lite potatissallad och rostbiff på en rastplats och lägger mig och vilar lite innan jag ger mig iväg igen.


Action Linda - Gotland RuntUtan att knappt veta ordet av är jag i Fårösund. Jag springer ner till hamnen och på vägen cyklar en man om mig och ropar! heja, heja du är bra, jag läste om dig i tidningen idag och så cyklar han vidare.Action Linda - Gotland Runt
Jag inser att det här med att bli intervjuad inte är så lätt. Tydligen kan det lätt bli missförstånd! Men jag får vara nöjd även om allt inte riktigt stämmer.

Action Linda - Gotland Runt

Jag kommer ner till hamnen och kommer på att jag måste handla för jag ska till Gotska sandön i morgon och måste ha med lite mat. Inne i affären hälsar folk och frågar hur det går? Det är en konstig känsla och det svåra är att jag inte är så pigg på att prata, men jag försöker vara trevlig och tacksam. Jag möter upp familjen och vi åker till Sudersand där dom bor och där kan jag duscha, tvätta mina kläder. Självklart så kommer jag sova i mitt tält.


Action Linda - Gotland Runt
Då det var en bra dag så var inte klockan så mycket så vi får en eftermiddag på stranden. Barnen och Anneli badar och jag och badkrukan Niklas ligger på stranden och sover. Jag fick några timmar semester helt enkelt. Sen får jag en fantastisk middag och massa mys. Jag är så otroligt lyckligt lottad som har vänner som Anneli och Niklas, all kärlek till dom.Action Linda - Gotland Runt


Sen var det dax för mig att krypa ut i tältet och sova då båten till Sandön går redan kl 08.00.Dag nio avklarad, bara 5 dagar kvar

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page