top of page
  • Skribentens bildLinda Lindgren

Dag 7, Gotland runt i löparskor, Ljugarn-Katthamarsvik

Uppdaterat: 19 nov. 2023


Action Linda - Gotland Runt

Hon tittar på mig otroligt konstigt och svarar ”Nej”

Action Linda - Gotland Runt


Vaknar och känner mig lite som en ny människa efter att fått många timmars sömn, det blir ett morgondopp och frukost på stranden innan jag ger mig iväg.


Action Linda - Gotland Runt

Målet för denna dag är Katthammarsvik. Tidningen Hela Gotland ringer och vill möta upp mig ut med vägen, vi kommer överens om på ett ungefär vart vi ska ses.
Action Linda - Gotland Runt
Jag hade beräknat rätt så vi hittar varandra ganska lätt. Där står jag vid vägen och blir intervjuad, det känns otroligt märkligt. Dom tackar för sig och åker vidare.
Action Linda - Gotland Runt

Jaha tänker jag det var det, undra vad det blir av det där. Jag börjar springa igen och börjar fundera vart jag ska ta lunchrast. Efter en stund ringer min telefon och det är mina kära vänner, familjen Ahlgren/Hippinen dom frågar om vi kan möta upp för att äta lunch tillsammans, vem kan tacka nej till det!


Action Linda - Gotland Runt
Vi bestämmer att vi ska mötas upp vid en camping, där dukas det återigen upp en buffé med massa gott och jag ligger bara i min Chillibean och har det bra och blir serverad. Inte nog med det jag somnar en stund efter maten.


Action Linda - Gotland Runt

Sista sträckan får jag sällskap av Niklas och vagnen får åka bil för att vi ska kunna springa så kustnära som det bara går. En underbar känsla att slippa vagnen en stund och få springa på lite annat underlag och inte nog med det, att få lite sällskap och draghjälp, en fantastisk härlig sträcka som är otroligt vackert.Action Linda - Gotland Runt


När vi når målet Katthammarsvik så blir det ett snabbt bad så vi ska hinna äta lite middag på restaurangen. Det är här jag får reda på att Niklas är mer badkruka än jag.
Action Linda - Gotland Runt


Nu börjar kroppen kännas lite sliten igen och jag fryser men när jag får i mig lite hamburgare så blir det lite bättre. Jag inser att jag inte har någon frukost och frågar en tjej i restaurangen om jag kan få köpa 2 råa ägg, hon tittar på mig otroligt konstigt och svarar ”Nej” . Jag orkar inte riktigt förklara så jag går där ifrån.
Action Linda - Gotland Runt

Innan vi lämnar restaurangen beslutar jag mig för att stanna och tälta där. För att vara lite ordentlig går jag och frågar om det är okej, självklart säger dom ja och jag förklarar vad jag gör och då slutar det med att jag kommer ut från restaurang med pannkakor som jag kan äta till frukost och massa vatten. Innan det är dax att krypa in i tältet så kommer fotEva och med sig har hon Anna och sina fantastisk ”Små” hundar .Action Linda - Gotland Runt

Även denna dag har gått otroligt bra med nu är kroppen väldigt sliten och otroligt trött men ändå så känns det som om bara jag får lite sömn så kommer den återhämtar sig. Det är så härligt att känna att andra människor ger så mycket energi, det är sådant man inte tänker på i vardagen. Känslan att vara nära sina känslor är fantastisk. Det är som jag har stoppat upp livet på något sätt.


Dag sju är avklarad bara sju kvar

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page