top of page
  • Skribentens bildLinda Lindgren

Dag 5, Gotland runt i löparskor, Hamra-Ronehamn

Uppdaterat: 19 nov. 2023


Action Linda - Gotland Runt

”Idag har en stortå börjat värka riktigt ordentligt. Jag tycker att jag tagit hand om den enligt konstens alla regler men trots det så gör det så ont”

Action Linda - Gotland Runt


Jag vaknar tidigt som vanligt och har sovit riktigt gott. Jag känner mig stark vill inte var kvar där mitt i skogen så jag ger mig iväg innan frukost och hittar ett mysigt ställe att laga frukost på.


Action Linda - Gotland Runt

Jag äter frukost och vilar i min Chillibean. När jag började äventyret var jag lite arg på mig själv att jag släpade med min Chillibean. Jag var lite arg på att min vagn vägde för mycket men en sak kan jag säga nu att det var något bland det bästa jag hade med mig. Att ligga i den är så skönt för en trött kropp och benen hamnar i högläge. Det är helt fantastiskt och den väger ju faktiskt bara 1 kg.

Action Linda - Gotland Runt

Jag fortsätter med ganska pigga ben mot Ronehamn. Vid lunchtid ringer telefonen. Det är mina vänner som har kommit till ön. Dom talar om att dom vill möta upp mig och bjuda på lunch. Vi möts upp vid en kyrka och där har dom dukat upp värsta buffén. Det blir en fantastiskt trevlig lunch


Action Linda - Gotland Runt


Förmiddagen har gått ganska bra så efter lunch har jag bara 15 km till Ronehamn och dom flyter på utan några problem. Jag har nu börjat vänja mig vid värmen så den lider jag inte av längre.


Action Linda - Gotland Runt
Väl framme i Ronehamn finns en strand som visade sig vara en liten camping men det är nästan ingen där. Jag träffar på en kille som är där i sin husvagn och han berättar hur allt funkar och att det ligger en restaurang i hamnen lite längre bort.Action Linda - Gotland Runt

Jag bestämmer mig för att tälta här och jag får en grymt fin tältplats. Det är helt folktomt och jag kan äta en riktig middag. Jag slår upp tältet tar en välbehövlig dusch, jag har inte varken duschat eller badat på ett par dagar så det var verkligen på tiden. Efter det så går jag och äter på restaurangen.


Action Linda - Gotland Runt


Det här är väl ändå så lyxigt. När jag kommer tillbaka kommer FotEva och tar hand om mina fötter och sen träffar jag campingägaren som bjuder mig på min tältplats och tycker att jag är lite knasig. En otroligt trevlig kväll med härliga möten.
Action Linda - Gotland RuntHar man vägarna förbi Ronehamn så rekomenderar jag verkligen denna camping som är enkel, familjär och ligger vid stranden. Jag har inte så mycket erfarenheter av campingplatser med här var det otroligt lugnt, vackert, välskött och framför allt väldigt trevligt. Väl värt ett besökAction Linda - Gotland RuntDag fem bara 9 dagar kvar

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page