top of page
  • Skribentens bildLinda Lindgren

Dag 14, Gotland runt i löparskor, Lickershamn – Snäck

Uppdaterat: 15 feb.


Action Linda - Gotland Runt

Jag älskar känslan av att få slita och att det är eländigt. Det ger mig ännu mer kraft.


Vaknar och inser att idag är det egentligen sista dagen. Jag har bestämt mig för att gå i mål på idrottens dag som är i Visby i morgon.

Action Linda - Gotland Runt

Dagens mål blir Snäcks camping där jag ska möta upp familjen igen.


Action Linda - Gotland Runt

Jag kommer att för första gången på denna fantastiska resa få springa i regn! Det kommer regna ganska mycket… Men det är bra att få känna på lite regna också.


Action Linda - Gotland Runt

Jag älskar känslan av att få slita och att det är eländigt. Det ger mig ännu mer kraft.Action Linda - Gotland Runt

Jag känner mig starkare än någonsin. Antagligen för att jag nu ser målet. Jag har en bra fart och att det regnar gör också att jag inte behöver stanna och tänka så mycket på mat och dryck. Igår blev jag kontaktad av Sara via Instagram som gärna ville bjuda mig på fika och självklart tackar jag ja till det.


Action Linda - Gotland Runt

Jag träffar Sara med familj utmed vägen och med sig har dom kaffe, äggmackor och massa annat gott. Ett så otroligt trevligt och inspirerande möte. Det gjorde verkligen min dag och det är svårt att förmedla den tacksamhet man känner.


Action Linda - Gotland Runt

Jag springer vidare i regnet och nästa stopp blir affären i Hälge. Här blir det inköp av lite god dricka. I affären ser jag en skyllt som jag blir så otroligt glad att se. Det värmer verkligen i mitt hjärta eftersom jag brinner otroligt mycket för äldre människor.


Action Linda - Gotland Runt

Allt går så fort och helt plötsligt är jag framme vid Snäck och träffar familjen och checkar in på Campingen. Det blir en eftermiddag med familjen och barnen trotsar regnet och badar i poolen. Vi äter middag tillsammans och bara umgås.


Action Linda - Gotland Runt

Åter igen lämnar dom mig vid mitt tält och nu känns allt så otroligt märkligt. Jag vill inte gå i mål men jag vill inget hellre än att vara med min familj. För förta gången kryper jag in i ett blött och fuktigt tält. Det blåser och regnar och jag inser att hade det varit så här i 14 dagar så vet jag inte om detta hade gått så smärtfritt och enkelt som det trotts allt har gjort.


Jag somnar till regndropparna som slår mot tältet


Dag 14 av 14 avklarat, det här är helt sjukt!

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page