top of page
  • Skribentens bildLinda Lindgren

Dag 13, Gotland runt i löparskor, Kappelshamn- Lickershamn

Uppdaterat: 15 feb.


Action Linda - Gotland Runt

Tillslut så kommer dom. Min fantastiska familj. Mina största supportrar som ställer upp på mig och mina tokigheter till 100%


Jag vaknar upp och inser att det fortfarande blåser men att jag trots det har sovit hela natten. Utslagen på benen har blivit bättre. Nu börjar jag närma mig slutet och idag kommer familjen till ön. Det känns otroligt skönt att veta att jag ska få träffa dom.


Jag ger mig iväg efter att jag fått i mig ägg och bacon. Jag fick ett tips om ett fik så jag tänker att det blir toppen med lite kaffe. Men jag är så taggad så jag springer förbi och när jag kommer på det har jag kommit för långt för att jag vill vända.Action Linda - Gotland Runt

Jag får en fantastiskt fin löpning ut med vattnet och vyer som är obeskrivliga. Jag vill verkligen inte att detta ska ta slut! Jag slås av att jag trivs så otroligt bra i mitt tält och med mina rutiner. Det är verkligen som man har checkat ut från verkligheten och den ända uppgift man har är att ta sig från A till B och sedan är allt bara rutiner. Det är helt fantastiskt. Det går inte att beskriva den känslan.

Action Linda - Gotland Runt

Allt flyter på fantastiskt bra, kroppen vill springa och ta sig framåt och terrängen som är blandad gör att det är så lätt att ta sig framåt.

Action Linda - Gotland Runt

Jag når mitt mål och väntar nu in familjen. Jag sätter mig på en gräsmatta och väntar in dom. Alla känslor om hur mycket jag egentligen har saknat dom sköljer över mig och jag blir otroligt känslosam

Action Linda - Gotland Runt

Tillslut så kommer dom. Min fantastiska familj. Mina största supportrar som ställer upp på mig och mina tokigheter till 100%


Mina döttrar, Ellen och Agnes som alltid ger mig tips och råd och alltid är ärliga om vad dom tycker. Två kloka tjejer som ger mig så mycket kärlek. Ellen och Agnes tänk om ni förstod hur mycket jag älskar er.


Action Linda - Gotland Runt

Sen har jag ju mannen i mitt liv, min älskade Stefan som verkligen stöttar mig och tror på mig och alltid finns där när livet är hårt. Han som alltid vill vara delaktig i mina projekt, gärna få serva mig och han vill se till att jag mår bra. Denna gång tror jag han har tycket att det varit lite jobbigt att han inte har fått vara min support. Jag har verkligen världens bästa man och familj.


Action Linda - Gotland Runt

Jag avlutar den här kvällen med middag med min familj i Lickershamn och det känns så fantastiskt att ha dom nära. Efter maten får jag krama om alla och säga god natt och barnen tycker att jag är knasig som kryper in i mitt tält och inte följer med dom och sover i en säng. Jag summerar denna dag med att den har varit otroligt känslosam på många sätt


Action Linda - Gotland Runt

Dag 13 av 14 avklarade, bara en dag kvar.2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page