top of page
  • Skribentens bildLinda Lindgren

VA, har jag ett alldeles eget gym?

Uppdaterat: 15 feb.


Action Linda - Acid training

Jag får nypa mig i armen nästan varje dag!

I helgen när jag öppnade dörren till Acid Training Bromma så slogs jag av att Ett helt år har gått och jag förstår inte hur gick det till? Tänk att jag äger ett gym, jag har inte riktigt själv förstått att jag har förverkligat en av mina största drömmar! Sen jag började träna för 15 år sen har jag haft en dröm om att ha ett eget gym. Tror jag delar den drömmen med många.

Action Linda - Acid training

När jag fick frågan av Fredrik Erixon om jag ville starta upp ett Acid Training i Bromma funderade jag inte ens utan bara svarade, Absolut! Eftersom jag 2018 bestämde mig för att börja förverkliga mina drömmar på olika sätt så var det inget att fundera på! Gör jag inte detta nu kommer jag ångra mig resten av mitt liv.

Action Linda - Acid training

Den 6 december 2019 var jag med som domare på Acid Master som gick av stapeln på fitnessfestivalen. Vem kunde då tro att jag 1 år senare skulle vara i mitt livs form och dessutom starta mitt alldeles egna Acid.

Action Linda - Acid training

Action Linda - Acid training

Det har varit ett hektiskt år på många sätt i mitt liv och det är kanske därför jag inte riktigt har hunnit förstå vad det är jag har gjort. Jag har lärt mig massor med nya saker men framförallt får jag träffa så många människor som delar min passion för träning och kondition.

Action Linda - Acid training

I helgen firade jag 1 år och fortfarande får jag nypa mig i armen och fråga om detta verkligen är på riktigt, och svaret är varje gång JA! Det är så fantastiskt att jag tillsammans med mitt underbara Coachteam kan göra detta, det är verkligen så fantastiskt kul! Det är inget man blir rik på men det berikar verkligen mitt liv och min vardag.

Action Linda - Acid training

Här är några av dom grymma coacherna


Gillar du kondition så kan jag varmt rekommendera att komma och testa ett pass, jag lovar du kommer bli förvånad hur mycket man kan få ut av kroppen på bara 55 minuters träning och vilka fantastiska resultat du kan få.

Min egen träning har fått stå tillbaka lite av olika orsaker så jag är inte i mitt livs form som jag var för ett år sen men nu har jag siktet inställt på en utmaning som kommer kräva att jag måste vara i en form som jag aldrig tidigare varit i. Det ska bli så roligt och spännande och där kommer jag verkligen få hjälp av Acid Training.

Action Linda - Acid training

Jag lever min dröm men tyvärr så glömmer jag liksom bort det ibland och just nu jobbar jag med att påminna mig själv om det och hur viktigt det är att ta hand om sig själv, det är så lätt att prioritera bort sig själv även fast men vet att det är det sämsta man kan göra!


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page