top of page
  • Skribentens bildLinda Lindgren

Ett löpäventyr för musikhjälpen

Uppdaterat: 15 feb.


Action Linda - Musikhjälpen

Det är ju självklart att om Musikhjälpen kommer till Norrköping så måste jag ju bara springa dit! Jag är uppväxt i Söderköping och Norrköping och flyttade till Stockholm för 21 år så jag har fortfarande bott mer än halva mitt liv i Östergötland. Redan förra året skulle musikhjälpen ha kommit till Norrköping så redan då vara jag på väg att göra detta äventyr men det kom en pandemi emellan . Men i år ser det ut att bli av så det var bara att damma av äventyret och börja planera det lite mer i detalj.

Action Linda - Musikhjälpen

Under löpäventyret kommer jag hålla ett par föreläsningar på vägen. Där kommer jag berätta om hur min resa har varit som löpare, vad jag har stött på för fördomar då många har tyckt att jag inte har en “löparkropp” Hur det kom sig att jag började med äventyrslöpning och vad det var som fick mig att våga genomföra mina drömmar i 47 år ålder. Jag kommer självklart också berätta om alla mina fantastiska löpäventyr som jag har genomfört.

Action Linda - Musikhjälpen

Jag kommer smygstarta hela äventyret med en Föreläsning på Acid Training Bromma den 12/12 kl 13.oo


Själva äventyret startar på måndagen den 13/12 och min resväg i skrivande stund inte riktigt klar men i Stora drag kommer den se ut som följer ..


12/12 Föreläsning på Acid Training Bromma kl 13.00


13/12 Hässelby – Botkyrka


14/12 Botkyrka – Ytter Järna


15/12 Skanssundet – Trosa. Föreläsning på Skrotnissarna kl.18:30


16/12 Trosa – Nyköping. Föreläsning Sunlight Gym kl 16.00


17/12 Nyköping – Stavsjö


18/12 Stavsjö – Norrköping


Vill du kommer på föreläsning går det även bra att kontakta mig på linda@actionlinda.se

Detta kommer bli otroligt spännande och utmanande då jag kanske inte riktigt är i toppform. Jag har haft en hektisk höst och ett löpäventyr är då det bästa det blir en liten time out från livet och jag har bara har en uppgift och det är att sätta den ena foten framför den andra och man umgås i stort sett bara med sig själv vilket gör att jag har tid att få alla splittrade bitar tillbaka där dom ska vara. Detta är mitt sätt att landa och ge mig själv reflektion och total avkoppling.

Action Linda - Musikhjälpen


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page