top of page
  • Skribentens bildLinda Lindgren

Vinterbad, varför?

Uppdaterat: 19 nov. 2023


Action Linda - Vinterbad

Det här med vinterbad. Varför håller man på med sånt? Jag ser mig själv inte som en vinterbadare men jag tar ett dopp ibland och mår väldigt bra av det.


Action Linda - Vinterbad

Det här med vinterbad det är något jag aldrig i mitt liv trodde jag skulle syssla med. Jag som är en riktig badkruka och badar knappt på sommaren och har alltid känt att barnen måste tycka jag är så otroligt tråkig men det värsta jag vet är att frysa.

Action Linda - Vinterbad

Trots detta så har jag nu som så många andra gått på trenden att vinterbada och många undrar VARFÖR!

Action Linda - Vinterbad

För mig är det så att jag har kommit på efter över 40 år att jag älskar att gå in i focus och bara släppa alla andra tankar och bara focusera på den uppgift man har framför sig. Det är en av anledningarna till att jag håller på med träning och äventyr. Jag har nu kommit på att vinterbad är som ett litet mini äventyr och ger samma effekt i liten skala.

Action Linda - Vinterbad

Att ta av sig i bikini i -10 och sakta gå ner i en isvak gör att du bara kan vara här och nu och väl nere i vaken har du bara en enda uppgift och det är att andas och när du andas normalt så infinner sig ett enda lugn i hela kroppen. Det som är så häftigt med vinterbad är att om du bestämmer dig för att inte frysa så gör du inte det för när man väl är nere i vattnet så händer det någon i kroppen som gör att det inte är kallt. Jag tror att det mer är att om man förväntas frysa så gör man det helt enkelt.

Action Linda - Vinterbad

Samma sak när man kommer upp så är det inte kallt utan man kan klä på sig i lugn och ro utan problem.


Har du inte testat detta så rekommendera jag verkligen att iallafall testa kanske bara för att förstå.

Action Linda - Vinterbad

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page