top of page
  • Skribentens bildLinda Lindgren

Gotland runt i Löparskor

Uppdaterat: 15 feb.


Action Linda - Gotland Runt

Jag är en av 20 deltagare på Adventure Academy 2019.


Adventure Academy är en äventyrsutbildning som ger rätt förutsättningar och kunskaper inom friluftsliv för att våga ta steget att genomföra sitt äventyr. I utbildningen ingår att man ska genomföra ett två veckors äventyr.


Så den 19 juni kommer jag påbörja mitt äventyr som innebär att ta mig runt Gotland i löparskor och målet är att ta mig dom ca 600 km på 14 dagar. I genomsnitt en maratondistans om dagen. Jag kommer inte ha någon support utan jag har en löparvagn där jag kommer att ha med det jag behöver som, tält, kläder och mat m.m Tanken är att jag mestadels bor i tält. Tanken är även att jag ska hinna se så mycket som det bara är möjligt av Gotland och dess natur.


Under äventyret kommer jag samla in pengar till föreningen Mind efter krav från min 13 åriga dotter Ellen. Hon kom hem en dag och sa


"Mamma, man kan inte göra ett sån grej du ska göra utan att samla in pengar, jag vill att du samlar pengar till ungdomar som mår psykiskt dåligt”

Ellen fick själv ta reda på vilka föreningar det fanns och komma fram till vilken förening vi skulle välja och hennes val blev Mind.


Mind är en ideell förening som arbetar för ett samhälle där ingen tar sitt liv, och där personer med psykisk ohälsa blir respekterade och får det stöd de behöver. Mind erbjuder medmänskligt stöd, sprider kunskap och bildar opinion. Tillsammans ser vi till att ingen behöver möta psykisk ohälsa ensam.


Vill du också vara med och bidra till Minds fantastiska arbete, Klicka härAction Linda - Gotland Runt sommar

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page