top of page
  • Skribentens bildLinda Lindgren

Dag 11, Gotland runt i löparskor, Fårösund-Sudersand

Uppdaterat: 15 feb.


Action Linda - Gotland Runt

Upplevelsen att träffa en släkting och få massa barndoms minnen var ett äventyr i sig och ibland kanske man bara ska följa hjärtat


Jag vaknar tidigt och känner mig pigg och utvilad. Jag bestämmer mig för att ge mig iväg direkt och ta färjan över till Fårö för att sedan hitta någonstans där jag kan äta frukost.Action Linda - Gotland Runt

När jag kommer över till Fårö ser jag till att få i mig lite frukost och beger mig iväg emot Langhammars raukområde


Action Linda - Gotland Runt

När jag sprungit en bit ska jag ta en selfie och inser med förskräckelse att trots att jag känner mig otroligt stark och utvilad så visar mitt ansikte något helt annat 🙂


Action Linda - Gotland Runt

Allt flyter på och kroppen är stark. Upplevelsen som jag får i denna natur är helt överväldigande. Att springa i Langhammars raukområde är en upplevelse som är så vackert.


Action Linda - Gotland Runt

Jag stannar och lagar lunch. Jag bara njuter av tillvaron och naturen. Jag bestämmer också att jag måste tillbaka hit och springa med bara ryggsäck så jag kan springa runt ön. Nu måste jag hålla mig till den stora vägen som inte är så kul alla gånger men känns bra som transport.


Action Linda - Gotland Runt

Jag har en faster (Åsa) som har sommar hus på Fårö och jag vet att hon är där. Jag har tidigare inte velat bestämma något så jag har inte hört av mig till henne. Det slår mig att jag kan ju inte vara så nära utan att inte hälsa på! Vi har ju trots allt inte setts på ca 14 år.


Action Linda - Gotland Runt

Jag bestämmer mig för att se om jag kan hitta till henne. Jag vet vilket område hon bor i och jag skulle känna igen huset om jag såg det. Jag har varit där en gång när jag var typ 11 år.


Action Linda - Gotland Runt

Jag tar mig mot Karbjerga via gps. När jag väl är där tänker jag hur ska jag nu komma vidare! Jag inser att alla hus har ett nummer och jag lyckas inte googla fram det. Då kommer jag på att det brukar finnas brevlådor ut med vägen och där kanske numret står. Helt rätt tänkt men just på den brevlådan står inget nummer så det är bara att använda uteslutningsmetoden och den funkar. Jag hittar huset på GPS . Det blir ett fantastiskt möte och jag får fika och blir kvar ett par timmar. Tillslut måste jag fortsätta.

Action Linda - Gotland Runt

Tanken var att jag skulle ta mig mot Holmudden men när jag sprungit en bit kommer jag på att det ju är fotboll så jag beslutar att spara lite av Fårö till en annan gång och tar mig till Sundersands camping för att istället se på matchen.


Action Linda - Gotland Runt

Upplevelsen att träffa en släkting och få massa barndoms minnen var ett äventyr i sig och ibland kanske man bara ska följa hjärtat och acceptera att man kan vara spontan och ändra sina planer. Det är bra träning för en envis människa som jag.


Action Linda - Gotland Runt

Det blir en väldigt trevlig kväll med middag och fotboll som slutar otroligt bra.


Action Linda - Gotland Runt

Dag 11 avklarad, bara 3 dagar kvar.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page