8 Weeks of Dedication

Jag startar upp grupper första söndagen varje månad
– Anmäl ditt nedan, om du har frågor kontakta mig på gärna på linda@actionlinda.se

8W är ett program för att komma i toppform. Du kommer ha en coach, tillhöra en mindre online grupp och får en komplett tränings- och kostplan.

TRÄNINGSSCHEMA Programmet består av styrketräning fyradagar och sedan vila en dag. Träningen utför du på ett gym eller hemma medinstruktionsvideos för varje övning. I utmaningen ingår också att promenera en timme varje dag.

KOSTSCHEMA Du får recept att följa under dina 8 veckor. Samtliga deltagare följer samma plan. Om du behöver göra några justeringar görs de i samråd med din coach.

GRUPP Du kommer vara med i en mindre online grupp och delta i två digitala möten varje vecka. I dessa forum ger vi varandra stöd och positiv energi. Det är också här du kommer hitta och få all information underprogrammet.

COACHNING Du får en personlig coach som du kommer ha kontakt med under hela programmet och ge dig inspiration och stöd. Din coachar som enda mål att du ska lyckas.

DETTA BEHÖVER DU VARA MED PÅ Det här är ett koncept där du går igenom ett tränings- och kostprogram ihop med en grupp om cirka10 personer. Ni stödjer varandra och får coachning via två online-möten per vecka i en sluten FB-grupp. Du måste vara 100% fullt frisk. Du skall kunna koppla in dig på Microsoft Zoom/Meets söndagar och måndagar. Vi peppar varandra men går även igenom olika delar för hela gruppen och individuella frågor. Du kommer veckovis rapportera in din vikt, ditt navelmått och din vilopuls. Du får nytt mat- och träningsschema varje vecka, du går även en lugn promenad varje dag. Om du inte tränar på ett vanligt gym utan kör mest hemma, behöver du lite ”hemma-gym-prylar” tex skivstång/bänk, några hantlar, en magrulle och chinsstång.

Läs mer Här

https://www.8wtraining.com/index.html?lang=sv#/

Anmäl dig till 8 Weeks of Dedication

Här kan du läsa om hur min resa och mina upplevelser var när jag genomförde 8W