Tävlingsregler för Instagram tävling

Denna tävling är inte sponsrad, godkänd eller administrerad av eller associerad med Instagram eller facebook. 

Alla över 18 år i Sverige kan delta. 

Vinnaren kommer att tillkännages och kontaktas senast den 30 augusti. Vinnaren står för eventuella vinstskatter.

Allmänna regler gällande tävlingar på Instagram. Genom att delta i tävlingen godkänner du dessa Allmänna Tävlingsvillkor samt samtycker till personuppgiftsbehandlingen.

1. Tävlingen organiseras av Acid Training http://www.acidtraining.se/bromma/ och actionlinda http://www.actionlinda.se/

2. Tävlingarna är inte på något sätt sponsrade, främjade eller administrerade av Instagram eller facebook. delta i tävlingarna. 

4. Anställda hos arrangören eller dess anhörig kan inte delta i tävlingen.

3. Din Instagram-profil måste vara skapad i enlighet med Instagrams policys och du måste ha en öppen profil. Fejkprofiler får ej anhöriga får ej delta i tävlingen.

5. Vi förbehåller oss rätten att ta bort och anmäla bidrag som bedöms vara olagliga eller på annat sätt vara etiskt eller moraliskt stötande.  

6. Genom att du delar ditt tävlingsbidrag överlåter du upphovsrätten avseende bidraget. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och utan begränsning i tid i enlighet med svensk lag och god sed. 

7. Vinnare utses av actionlinda tillsammans med 8 Weeks training, Beslut kan inte överklagas.

8. Vinnaren annonseras på Instagram-sidan genom ett svar på vinnarens bidrag samt DM till vinnaren  

9. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. 

10. Priset/Vinsten kan inte tas ut i kontanter. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

Så här deltar du:

Du tävlar om ett 10 kort på Acid Training Bromma

Det är möjligt att delta i tävlingen från 3/10–2021.

Du deltar i tävlingen genom att: 

– Följ @acid_training_bromma och @actionlinda på Instagram. 

– Motivera varför du vill vinna och tagga två som du som du skulle vilja träna med

För att öka vinstchans dela detta inlägg på din story och tagga @acidtraining

Du tävlar hur många gånger du vill. Bidrag från agenter, tredje part, organiserade grupper eller automatiskt genererade av dator är inte accepterade.  

Bidrag som är kränkande, sexistiskt eller på annat sätt anstötligt eller bidrag som uppmanar brott kommer automatiskt att bli diskvalificerade. 

Priset

Priset är en plats i träningskort ( !0-Kort) på Acid Training Bromma

Värdet av varje pris är ca 1495 kr. 

Priset är det som beskrivs i dessa villkor. Priset kan inte bytas mot kontanter eller andra alternativ. Andra personliga omkostnader, såsom skatt ansvaras av vinnaren. 

Priserna är beroende av tillgänglighet och arrangören förbehåller sig rätten att när som helst ersätta priser av lika eller större värde. 

När tävlingen avslutas, kommer en vinnare bli utvald av en Acid Training Bromma. 

Alla beslut tagna av arrangören är slutgiltiga, bindande och kan inte överklagas.  

Namnet på vinnaren kommer att bli publicerade på Instagram I samband med vår öppningshelg den 3 oktober 2021. Arrangören kommer kontakta vinnarna via chatten i Instagram. Arrangören men ska inte ha ansvar för misslyckande meddelanden. 

Om en utvald vinnare inte kan bli kontaktad av någon anledning, eller varken kan eller vill motta priset, kommer en alternativ vinnare att bli utsedd av arrangören och bli erbjuden priset. Detta kan arrangören göra utan ansvar för den första vinnaren.

Då vi kommer presenterar namnet på vinnaren så kommer vinnaren tillkännages på actionlindas och Acid Training Brommas kanaler. 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar av tävlingsvillkor, skrivfel samt för ev tekniska felaktigheter. Vinnarens personliga information kommer inte att delas med tredje part. Personuppgifter kan komma att sparas på vinnaren upp till 90 dagar efter utsedd vinnare. Actionlinda / Acid Training Kommer inte spara för att på annat sätt bearbeta dina uppgifter i samband med att du deltar i tävlingar på Instagram. 

Vi kommer alltså inte använda dina uppgifter för insamling, registrering, lagring, bearbetning eller spridning av dina personuppgifter.

Vid frågor och funderar maila linda@acidtraining.se