OM MIG

Under 2018 började mitt nya liv. Jag bestämde mig för att sluta lägga energi på att drömma om saker jag ville göra och istället genomföra drömmar!

Allt började egentligen redan 2008 då jag inspirerades av min svägerska som sprungit Tjejmilen, Hon var helt euforisk! Det inspirerade mig och jag visste någonstans att jag gillade att springa. När jag började springa vägde jag 100 kg, vilket var en utmaning. Jag följde ett program som på 12 veckor skulle få mig att kunna springa en mil. Jag kämpade hårt och gick in för det till 100% . Det gjorde att jag klarade Tjejmilen på lite över timmen.

Jag började springa millopp runt om i Stockholm och 2010 satsade jag på Tjejklassikern. Ett par år senare träffade jag en Jenny som skulle visa sig bli en otroligt nära vän och träningskompis. Jenny och jag har genomfört många prestationer tillsammans, bla En svensk klassiker. Vi tränar fortfarande flera gånger i veckan tillsammans. Under Klassikern kom insikten om att jag har ett pannben, uthållighet och jag bara älskar att hålla på länge. Detta resulterade i  att jag testade på triathlon och genomförde mitt första ultralopp.

Allt i mitt liv handlar inte om träning utan det viktigaste jag har finns i Hässelby (utanför Stockholm) och det är min familj som består av min man och våra två underbara tjejer. Mina arbetsdagar tillbringar jag med mina kollegor inom hemtjänsten där jag jobbar som verksamhetschef.

2019 stod jag inför min största utmaning då jag blev en av deltagarna på Adventure Academy där jag under nästan ett år lärde mig allt om friluftsliv och äventyr, jag som inte ens har tältat, fjällvandrat eller hängt i skogen!

Sommaren 2019 gjorde jag mitt livs äventyr jag sprang runt Gotland 600 km på 14 dagar en maratondistans om dagen tillsammans med min löparvagn.

Jag har alltid ett löparäventyr på gång och sommaren 2021 kommer jag ska springa Kungsleden från Abisko till Hemavan 400 km

Detta kommer jag göra i min farfars fotspår då han i mitten av 20-talet var med och byggde Kungsleden och arbetade som fjällguide i Abisko.

Läs mer om mitt äventyr här

Mina genomförda Löparäventyr

Mina meriter och utbildningar

Utbildningar:
Övriga meriter:
  • Coach 8W-training
  • Löpcoach, Runacademy 2020
  • Spinninginstruktör, Forma Träningscenter 2013-2018 
  • BootCamp instruktör, Forma Träningscenter 2013 
  • Coreinstruktör, Fitness Club, 2014 
  • Spinninginstruktör, Fitness Club, 2014
  • Spinning instruktör, Actic 2014 
  • Genomfört en Svensk Klassiker 2014 
  • Genomfört en svensk tjejklassiker 2013