Gotland runt i löparskor

Så den 20 juni kommer jag påbörja mitt äventyr som består i att spring runt Gotland ca 600 km på 14 dagar. I  genomsnitt kommer jag ta mig en maratondistans om dagen. Jag kommer att inte ha någon support utan kommer ha en löparvagn där jag kommer att ha med det jag behöver som, tält, kläder och mat m.m  Jag kommer mestadels bo i tält. Tanken är att jag också ska se så mycket som bara är möjligt av Gotland och dess natur.

Jag kommer under äventyret samla in pengar till föreningen Mind efter en önskan av min 13 åriga dotter, Ellen.

Hon kom hem en dag och sa – Mamma, man kan inte göra ett sån grej som du ska göra utan att samla in pengar till välgörenhet, jag vill att du samlar pengar till ungdomar som mår psykiskt dåligt

Ellen fick själv börja kolla upp vad det fanns för organisationen och vilken organisation hon vill att ja ska samla in pengar till. Hennes val blev Mind.  

Mind är en ideell förening som arbetar för ett samhälle där ingen tar sitt liv, och där personer med psykisk ohälsa blir respekterade och får det stöd de behöver.  Mind erbjuder medmänskligt stöd, sprider kunskap och bildar opinion. Tillsammans ser vi till att ingen behöver möta psykisk ohälsa ensam.

Vill du ocksa vara med och bidra till Minds fantastiska arbete klicka här