Jag älskar utmaningar och att anta en utmaning där jag ska hänga på gymmet i minst 45 dagar av 55 är för mig helt annorlunda och en stor utmaning. Sen är den stora frågan hur mycket kommer detta påverka min löpning. Kommer jag orka springa när dessa 55 dagar har gått?

I slutet av August fick jag en fråga om jag ville vara med i en grupp och testa ut ett hårt träningsupplägg i 8 veckor. .
Självklart svarade jag direkt ja. Detta kom verkligen i rättan tid då min motivation börjar tryta samtidigt som jag vet att jag i sommar måste vara i mitt livs form och ha en otroligt stark och uthållig kropp.

Den 4 oktober startade vi och jag älskar ju utmaningar. Jag blir ju så otroligt fokuserad och som vanligt när jag ger mig in i något så ger jag 200 %.

Jag är bara sån, allt eller inget. Det finns liksom inget mellanting och som jag tidigare har berättat om så är det ju därför jag ibland är lite mindre och ibland lite större. Innan jag startade det här var jag lite större då jag ofta blir det när det liksom blir för mycket av allt i livet eller om det händer andra saker som påverkar mig och i våras flyttade covid-19 in i min kropp och ville inte flytta ut vilket gjorde att jag tappade allt men trots att jag var väldigt sjuk så klarade jag mig i det stora hela otroligt bra och är otroligt tacksam för det.

Det svåraste i allt det här har varit att börja hänga på gym. Jag har hängt mycket på gym då jag är spinninginstruktör men jag tror aldrig jag har suttit i en gymmaskin tidigare eller hängt i friavikterdelen men som tur är har jag en grym kompis som har tränat en del med mig och har hjälpt mig och framförallt peppar och stöttar mig.

Nu har jag hängt över 4 veckor på gymmet och det är så konstigt för när jag är där känns det inte som jag gör något. Självklart följer jag programmet men jag blir ju inte så där trött som jag är van vid att bli och jag svettas ju knappt. Trotts detta gör jag otroliga framsteg varje dag.


Jag saknar verkligen att få köra skiten ur kroppen, vara så där trött så det svartnar för ögonen och ha hög puls. Jag har alltså inte tagit ett löpsteg på över 4 veckor nu men en sak ska ni veta jag tänker på löpning varje dag.

Nu är jag mer än halvvägs och är otroligt spänd på att se hur stark jag kan bli på 8 veckor. Som det känns just nu kommer jag bli lika stark som Pippi.
En sak har jag lärt mig så här långt och det är att gå på gymmet är inte så dumt ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *