Kursstarten den 7:e februari är fulltecknad! Kommande kurs startar söndagen den 7:e mars
– Anmäl ditt intresse genom att maila linda@actionlinda.se

Detta behöver du vara med på och ha klart och hemma vid start:

  • ​Du måste vara 100% fullt frisk
  • Du bestämmer 100% själv hur och om du vill fortsätta, alltså om det händer ngt med dig och din hälsa/kropp under dessa 8 veckor är jag inte ansvarig alls, du måste vara med på att jag inte på ngt sätt tvingar dig att göra si eller så kring ngt i programmet, du väljer och känner efter helt själv… OK?
  • Varje vecka samt innan uppstart skall du fylla i dina värden (vikt, vilopuls och midjemått) samt efter avslutat tränings period
  • Du skall kunna vara med på Facebook och i den stängda och 8w-gruppen med dina övriga tio träningskamrater, samt kunna koppla upp/in dig på Microsoft Zoom/Meets två kvällar i veckan. 
  • Du måste ha ett medlemskap på ett gym (det skall gälla minst 8 veckor), eller kunna träna effektivt hemma med minst en bänkpress, hantlar och chinsstång.Du får nytt mat- och träningsschema varje söndag under 8 veckor

OBS!
Är du intresserad av detta så kan du skicka ett mail till linda@actionlinda.se så hör jag av mig och sedan är det bara att sätta igång med din tränings transformation…

Här kan du läsa du om hur min min resa och mina upplevelser var när jag genomförde 8W

Tävlingsregler för Instagram tävling 


Allmänna regler gällande tävlingar på Instagram. Genom att delta i tävlingen godkänner du dessa Allmänna Tävlingsvillkor samt samtycker till personuppgiftsbehandlingen.

1. Tävlingen organiseras av Actionlinda  2. Tävlingarna är inte på något sätt sponsrade, främjade eller administrerade av Instagram. 3. Din Instagram-profil måste vara skapad i enlighet med Instagrams policys och du måste ha en öppen profil. Fejkprofiler får ej delta i tävlingarna. 4. Jag förbehåller mig rätten att ta bort och anmäla bidrag som bedöms vara olagliga eller på annat sätt vara etiskt eller moraliskt stötande.  5. Genom att du delar ditt tävlingsbidrag överlåter du upphovsrätten avseende bidraget. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och utan begränsning i tid i enlighet med svensk lag och god sed. 
6. Vinnare utses av mig tillsammans med 8Weeks training, Juryns beslut kan inte överklagas.
7. Vinnaren annonseras på Instagram-sidan genom ett svar på vinnarens bidrag samt DM till vinnaren  8. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. 9. Priset/Vinsten kan inte tas ut i kontanter. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

Personlig information då jag presenterar vinnaren kommer namnet på vinnaren att till kännares på actionlindas social kanaler. Vinnarens bidrag kan även komma att presenteras i kanalerna då vinnaren tillkännages. jag reserverar mig för eventuella ändringar av tävlingsvillkor, skrivfel samt för ev tekniska felaktigheter. Vinnarens personliga information kommer inte att delas med tredje part. Personuppgifter kan komma att sparas på vinnaren upp till 90 dagar efter utsedd vinnare. Actionlinda/8 Weeks Training kommer inte spara för att på annat sätt bearbeta dina uppgifter i samband med att du deltar i tävlingar på Instagram. Vi kommer alltså inte använda dina uppgifter för insamling, registrering, lagring, bearbetning eller spridning av dina personuppgifter.

Vid frågor och funderar maila linda@actionlinda.se